VANHEMPAINKERHO

Vanhempainkerhon esittelytanssigaala_pientenkin_joutsenten_tanssi_044.jpg

Vanhempainkerho on Lapin Tanssiopiston Kannatusyhdistyksen työryhmä, joka koostuu oppilaiden vanhemmista. Kerhon tarkoituksena on avustaa tanssiopiston toimintaa sekä taloudellisesti että reippaalla vapaaehtoistyöllä. Vanhempainkerhon hankkima rahallinen tuki käytetään suoraan oppilaiden tanssiharrastuksen tukemiseen. Voimme hankkia mm. esiintymisasuja ja muita näytöksiin tarvittavia tarvikkeita. Järjestämme mm. arpajaisia ja pidämme kahviota näytösten yhteydessä. Kerhon kautta voit tilata myös erilaisia tanssiopiston tuotteita.

Vanhempainkerho on leppoisa porukka ja köysi, joka yhdistää oppilaat, opettajat ja vanhemmat. Siellä saat tärkeää tietoa tanssiopiston ajankohtaisista asioista ja samalla pääset lähemmäksi lapsesi harrastusta.  Tärkein meille on yhteinen oppilas ja hänen hienon harrastuksensa tukeminen, silloin kaikki työ on arvokasta. Kokoonnumme tarpeen mukaan. Olet tervetullut joukkoomme! Seuraavan tapaamisemme ajankohdan löydät tämän infolokeron yläreunasta.

Tervetuloa mukaan kerhon toimintaan!!

Vanhempainkerhon sähköpostiosoite: vanhempainkerho@lapintanssiopisto.com

--------------------------------------------------------------------------

Vanhempainkerho myy Lapin Tanssiopisto -tuotteita!

Pipot.jpgPuuvillaiset pipot, yksi koko (musta, harmaa, turkoosi, fuksia)  15 €

Porokorvikset.jpgHopeiset PORO-korvakorut  55 €

Hopeinen PORO-kaulakoru ilman ketjua 35 €, hopeaketjulla/kumipannalla 40 €

Hopeinen PORO-laattakoru ilman ketjua 55 €, hopeaketjulla/kumipannalla 60 €

lapin_to_iso_pororiipus.jpglapin_to_porolaatta.jpg

T-paitoja saatavilla Lapin Tanssiopiston logolla. Lasten t-paidat (koot 116-150) väreinä vaal.punainen, fuchsia ja siniturkoosi, hinta 12 €. Naisten malleissa (koot S-XL) väreinä valkoinen ja punainen, hinta 18 €.

Tanssiopiston juuttilaukut: 15 € (muovitettu sisus) ja 10 € (ilman muovitusta, olkalaukkunakin käy).

Juuttikassit_LapinTanssiopisto.jpg

Merkitse tilaukseesi (vanhempainkerho@lapintanssiopisto.com): tuote, kappalemäärä, mahdollinen koko ja väri. Lisäksi tilaajan nimi ja puhelinnumero. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------